Болоня изненадващо отпадна от турнира за Купата на Италия след

...
Болоня изненадващо отпадна от турнира за Купата на Италия след
Коментари Харесай

Новак в Серия Б изхвърли Болоня от Купата на Италия

Болоня изненадващо отпадна от шампионата за Купата на Италия откакто не съумя да се опълчи на новака в Серия Б Тернана и записа загуба с  4:5. 

Бившият тим на национала ни Петко Христов поведе в резултата още в 6-ата минута с гол на Давиде Агаци. Само четири минути по-късно Алфредо Донарума пропусна да удвои преднината на Тернана, изпускайки дузпа. В 21-ата минута Донарума се реваншира за пропуща си от бялата точка, правейки резултата 2:0 за отбора от Серия Б. В 38-ата минута Болоня се върна в мача с гол на Николас Домингес. Тернана въобще не се стресна от попадението на " рособлу " и единствено две минути по-късно възвърне преднината си от два гола с попадение на Диего Пералта. 

Втората част стартира стремително за тима от Серия Б, който усили преднината си с гол от дузпа в 50-ата минута на Сесар Фалети. Четири минути по-късно Диего Пералта вкара за 5:1. 

Бившият отбор на Вальо Антов отвърна с два бързи гола в 56-ата и 58-ата минута, които бяха дело на новото попълнение Марко Арнаутович и Роберто Сориано. В 76-ата минута Рикардо Орсолини бе прецизен от дузпа, само че " рособлу " не съумя да стигне до пети гол, който да вкара дуела най-малко в продължения.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР