Болно ми е, че гинат невинни хора, цивилни граждани. Дори

...
Болно ми е, че гинат невинни хора, цивилни граждани. Дори
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Това, което направиха „Хамас“ е нечовешко

„ Болно ми е, че гинат почтени хора, цивилни жители. Дори във войната има правила. Призовавам, познавам ръководителите на всички страни да не го вършат с цивилните жители, не може това да е нещо, което ние не го виждаме. “ Това разяснява Бойко Борисов по отношение на военните дейности сред Израел и „ Хамас “ в Газа.

„ Това, което направиха „ Хамас “ е нечовешко и това не може да остава безнаказано. Световната дипломация, Блинкен, Шолц, Байдън, непрестанно виждате има висша дипломация и се надявам и Китай, и Русия, и арабските страни да проявят разсъдък. Дипломацията би трябвало да реши. Нищо положително няма да се получи, в случай че не се откри кротичък път ", безапелационен е водачът на ГЕРБ.

Борисов оцени високо дейностите на външния министър към рецесията в Близкия Изток.

„ Мария Габриел направи чудеса, да похваля и министър Гвоздейков, толкоз българи извадиха от Израел, в този момент работят по тези, които още са в спора. Мисля, че Габриел може да си свърши работата, в случай че счита, че би трябвало да се пуснат апели за евакуация от Ливан, мисля, че имаме към този момент такива апели към дадени страни ", съобщи още Бойко Борисов.

„ Това, което прочетох, че Съединени американски щати отпускат 60 милиарда за Украйна и 10 милиарда за Израел значи, че светът се готви за мощна намеса в едната или другата посока “, счита водачът на ГЕРБ.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР