Боксьорът Кубрат Пулев хвърли ръкавицата към световния шампион Антъни Джошуа

...
Боксьорът Кубрат Пулев хвърли ръкавицата към световния шампион Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Кубрат Пулев хвърли ръкавицата към Джошуа: Успокой се, шампионе

Боксьорът Кубрат Пулев хвърли ръкавицата към международния първенец Антъни Джошуа и щаба му. Българинът съобщи, че договарянията за мач сред тях не престават, само че посочи, че в случай че се наложи, е подготвен да се бие в Лондон.

Мениджърът на Джошуа - Еди Хърн, няколко пъти уточни, че е време клиентът му да се завърне с мач вкъщи. Според " Скай спортс " любимец за възможната среща с Пулев е стадионът на " Тотнъм " в Лондон. Пред " Дневник " мениджърът на българина - Ивайло Гоцев сподели преди дни, че желанието им е дуелът да е в Истанбул.

" Успокой се, шампионе ", стартира Пулев късото си послание, оповестено в уеб страницата му.

" Виждам, че си доста обезпокоен да се биеш надалеч от вкъщи и с цялостно съображение, хаха ", продължи българинът и съобщи, че в случай че се наложи, е подготвен да отиде в Лондон и " да те размажа пред личните ти почитатели ".

" До тогава кажи на господин Хърн да не прибързва, тъй като към момента нямаме договорка ", прибавя Пулев.



Пулев е формален кандидат на Международната федерация по бокс (IBF) и се приготвя за мач с Джошуа. Българинът стига до трета опция да се бие за международната тила.

" Смятам, че съм се развил чудесно, щом съм на това равнище да съм номер едно в света. Остава последният връх на планината, т.е. най-стръмното и най-трудното, което в действителност може и да се окаже най-лесното ", сподели Пулев в изявление за " Дневник " преди месец.

Преди малко повече от пет години българинът загуби от Владимир Кличко. През 2017 година Пулев имаше проведен мач с Джошуа, само че се отдръпна поради травма.

Междувременно договарянията за мача сред Пулев и Джошуа не престават, като мениджърът на британеца - Еди Хърн, още веднъж посочи, че Джошуа упорства мачът да се организира във Англия. Според Хърн любимец да одобри дуела е стадионът на " Тотнъм ".

" Той (Джошуа) беше безапелационен пред мен: " Искам да се удрям у дома. В идващия мач желая да се боксирам в Лондон. Бил съм в " Медисън скуеър Гардън и Саудитска Арабия. Забрави за тези предложения, заведи ме у дома ", сподели Хърн, представен от " Скай спортс ".

Фотогалерия: Кубрат Пулев и Антъни Джошуа лице в лице >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР