Боксовата звезда Тайсън Фюри предложи спаринг на ринга на бившия

...
Боксовата звезда Тайсън Фюри предложи спаринг на ринга на бившия
Коментари Харесай

Тайсън Фюри покани Уейн Рууни за спаринг партньор

Боксовата звезда Тайсън Фюри предложи спаринг на кръга на някогашния капитан на националния тим на Англия по футбол Уейн Рууни. По този метод Циганския крал желае да се приготви за възможния мач с Александър Усик. 

Преди няколко дни Рууни посочи, че Фюри е най-хубавият боксьор на своето потомство и заслужава да получи рицарско звание. Тези думи са трогнали носителя на купата в тежка категория на Световния боксов съвет. 

“Уейн Рууни е същинска легенда. Израснал съм с мачовете му за Англия и Манчестър Юнайтед. Беше доста прелестно да чуя какво е споделил. Той е от боксьорско семейство и е огромен почитател на този спорт. Надявам се двамата да създадем един дребен спаринг. Трябва ми някой по-дребен от мен, против който да се приготвя за Усик. Уейн, в случай че чуваш това, обади се ”, съобщи Фюри пред Talksport. 

Преди по-малко от седмица Фюри отбрани пояса си след победа над остарелия си противник Дерек Чисора и в този момент се стяга за мач против Усик, който е първенец в четири от петте версии в тежка категория. Общо на професионалния кръг роденият в Манчестър боксьор има 33 победи и едно тъждество. 

Рууни сега е управител на Ди Си Юнайтед в МЛС. Като футболист той записа 731 мача и вкара 312 гола. Легендата на Манчестър Юнайтед голмайстор №1 в историята на “червените дяволи ” и на националния отбор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР