Божидар Димитров уточни пред Нова телевизия, че ще издаде мемоари

...
Божидар Димитров уточни пред Нова телевизия, че ще издаде мемоари
Коментари Харесай

Божидар Димитров: Мария Захарова е една пикла без цици!

Божидар Димитров посочи пред Нова телевизия, че ще издаде записки и няма да се занимава с политика, а с политически разбори, в които е " изключително мощен ". "Казах, че човек не може да отговори с "да " или "не " на въпроса дали ще влезе в политиката. Не съм споделил, че влизам в политиката. Говорих по принцип, само че няма нищо съответно. Опозицията е доста слаба и изхабена. Трябва да се откри друга съпротива. Все още може да се откри една нова партия, само че няма да съм аз ", отсече някогашният шеф на Националния исторически музей. 
По тематиката за готвения избор на съмнение, Димитров разяснява, че колкото повече опозицията атакува Обединените патриоти и персонално Валери Симеонов, толкоз повече българи ще гласоподават за тях. " Всякакви монтажи и демонтажи при народна власт ги прави българският народ. Не става по този начин - Бойко Борисов взема решение и маха Патриотите с 600 000 гласа и взима Движение за права и свободи с 300 000 гласа. Движение за права и свободи нямат хората, които да гласоподават за тях, това е една етническа партия ", съобщи проф. Димитров. " И Българска социалистическа партия подвигат звук, с цел да не бъдат забравени. Затова са тези подскачания на Българска социалистическа партия за втора, трета братовчедка на този или оня. Това е непотребен звук, само че дано да има. Както виждаме, Бойко Борисов въобще не се тормози, открива нови обекти, реже ленти ", съобщи Божидар Димитров. 
Професорът разяснява и изказването на съветското външно министерство, което разгласи, че Съветската войска е избавила българските евреи. "Мария Захарова, говорителката на външното министерство, е една пикла без цици. Ужасна е просто. Аз като мъж съм засегнат. Не я ли виждате каква е кльощава! Абсолютна пикла без цици. Това, което сподели е една неистина и мисля, че към този момент тя е осъдена. ", заключи той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР