Богата културна програма на Пловдив го прави предпочитана туристическа дестинация

...
Богата културна програма на Пловдив го прави предпочитана туристическа дестинация
Коментари Харесай

Пловдив под Дългите сенки на август! Мама мия!

Богата културна стратегия на Пловдив го прави желана туристическа дестинация през уикенда. Столичани и посетители от чужбина пълнят хотелите под тепетата, а концертните пространства се пълнят бързо от публиката, зажадняла за музика през двете години коронавирус ограничавания.
Прочетете още
Всъщност музикалният уикенд в Пловдив стартира още в четвъртък с началото на летния Jazz Fest в кино " Орфей ". Певицата и нейните другари музиканти Мирослав Турийски и Младен Димитров направиха необикновен театър, отдаден на " Дългите сенки на август ". Лятната нощ се оказа възхителен фон за музикалните търсения на триото. На спектакъла Кацарова показа и най- новата си ария, която е по стихове на поетесата Ина Иванова, която се трансформира в слоган на феста.



В петък на сцената се качи Розария Де Соуса, чийто глас разтопи и последните късчета материя в горещата августовска вечер. Сред доста овации огромната дама на джаза се изясни в обич на Пловдив.







Третата вечер бе непокътната за Белослава, която е измежду най- обичаните посетители на пловдивска сцена.
Много е топло, само че насладата ни е безгранична.Благодарим скъпоценни хора от Пловдив!Благодарим на първото лятно издание на Пловдив джаз фест!Нека тази сцена пребъде във времето и пространството.А за музиката то е безпределно!, написа Белослава след концерта.



Събота и неделя спектакълът на Софийската опера и балет " Мама мия " води феновете на сантиментално премеждие в лазурните води на Егейско море, с цел да преживеят любовната история на Донна, изпълнена с доста пристрастеност, страсти, комични моменти, изиграни от прелестни актьори и под звуците на шлагерите на ABBA.



Стотици пловдивчани поздравиха и " Щурците ", които отбулязаха 55 години на сцена с превъзходен концерт на " The Fondation " на Античния.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР