Бог призовава, Бог изненадва, Бог обича, каза папа Франциск, който

...
Бог призовава, Бог изненадва, Бог обича, каза папа Франциск, който
Коментари Харесай

Папата пред събралите се на пл. Батенберг: Бог призовава, Бог изненадва, Бог обича

Бог приканва, Бог изненадва, Бог обича, сподели папа Франциск, който отслужи неделна света литургия на площад " Княз Александър Първи " в София.

Господ знае какво мощно прелъщение е да се върнем към метода, по който нещата са били преди, сподели Светият отец. Той разтълкува, че в Библията мрежите на Петър са знак на изкушаваща носталгия към предишното, на желанието да се върнем към нещата от предишното.

Пред опита на неуспеха, на болката или обстоятелството, че от време на време нещата не са по този начин, както сме се надявали, постоянно се появява едно рисково прелъщение да се обезсърчим и да се предадем, добави папа Франциск.

Господ не чака съвършената обстановка или вътрешни разположения - той ги основава, той не чака да срещне хора без проблеми, разочарования, грехове или ограничавания, сподели Светият отец.

Братя и сестри, Господ в никакъв случай не се уморява да ни приканва. Силата на любовта прекатурва всяка прогноза и знае по какъв начин да се стартира още веднъж, уточни папа Франциск.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР