Боевски-младши се ожени тайно през ноември 2017 г. Информацията около

...
Боевски-младши се ожени тайно през ноември 2017 г. Информацията около
Коментари Харесай

Развод тласнал сина на Боевски към дрогата! Арестуваният Пол – зарязан от втората си жена

Боевски-младши се ожени скрито през ноември 2017 година Информацията към снахата на Гълъбин и сватбата бе нищожна по обясними аргументи - след ареста на Боевски за трафик на 9 кг. кокаин на летището в Сао Пауло, Бразилия, семейството ограничи до най-много своите обществени изяви.

След брака им, брачната половинка му Вилияна взе семейството на мъжа си, а щастливите младоженци споделиха няколко фрагменти от сватбения си ден. Към днешна дата снахата на Гълъбин Боевски е върнала остарялата си фамилия - Янкова, разприятелила се с Пол в " Facebook ", а общите им фотоси са заличени от профила й в обществената мрежа, написа „ Ретро “.

Версиите за краха на младото семейство Боевски са две. Според едната по време на късия им брак Вилияна е схванала за противозаконните действия на брачна половинка си и е скъсала с него. Според другата - той е станал дилър от обезсърчение след раздялата им.

Вилияна Янкова е втората жена на младия Боевски. С първата, Капка Алексиева, той нямаше брак, само че пък двамата имат общо дете - момченце.
Пол Боевски е упрекнат за това, че на 04.04.2019 година, за времето от 14.40 ч. до 22.30 ч. в гр. София при изискванията на продължавано закононарушение с три действия, които реализират поотделно един състав на едно и също закононарушение, без съответно позволение, държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции - марихуана с общо тегло 2.31 грама, амфетамин с общо тегло 17.41 грама и кокаин с общ тегло 27.01 грама, всичко с общо тегло 46.73 грама.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР