Боен самолет от шесто поколение може да се появи в

...
Боен самолет от шесто поколение може да се появи в
Коментари Харесай

Боен самолет от шесто поколение може да се появи в Русия до 2050 г.

Боен аероплан от шесто потомство може да се появи в Русия до 2050 година, в този момент се обменят отзиви с военните по отношение на неговата идея. Това написа в колонка за ТАСС научният шеф на Държавния научноизследователски институт по авиационни системи (ГосНИИАС), учен на Руската академия на науките Евгений Федосов.

Експертът сподели, че осъвремененият аероплан Ту-160М е в положение да реши всевъзможни проблеми.

„ В момента мислим за концепцията за аероплан от шесто потомство, организираме проучвателни проучвания, обменяме отзиви с военни специалисти. Такъв аероплан би трябвало да се появи някъде до 2050 година, само че в този момент би трябвало да разберем какви ще бъдат въоръжените спорове на бъдещето, “ той написа.

Засягайки тематиката за проектирането на бъдещи самолети, Федосов допусна, че „ продължаването по логиката на сложността е порочна процедура “.

Той също по този начин уточни, че бойните самолети стават все по-сложни от потомство на потомство и вследствие на това стават по-тежки. „ И колкото по-голям и по-тежък е самолетът, толкоз по-скъп е той “, заключи ученият.

ГосНИИАС е водещ център в създаването на бордови авиационни системи и съоръжение.

Основателят на методите за моделиране за планиране на автоматизирани системи с всякаква степен на трудност. Институтът взе участие в основаването на самолети на всички стадии: от създаването на концепцията за основаване на самолети до модернизацията по време на употреба.

Източник: ТАСС/Превод: SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

Още вести четете в категория Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР