boAt пусна чисто нов смартчасовник в Индия. Новият модел е

...
boAt пусна чисто нов смартчасовник в Индия. Новият модел е
Коментари Харесай

Новият boAt Wave Fury отново прилича на Apple Watch

boAt пусна чисто нов смартчасовник в Индия. Новият модел е част от серията Wave и е наименуван Wave Fury. Компанията също по този начин неотдавна разгласи новия смартчасовник Lunar Connect Ace на индийския пазар.

Компанията показа Wave Fury, който разполага с квадратен екран, много сходен на Apple Watch. Той има висок 1,83-инчов HD екран с разграничителна дарба 240 x 284 пиксела и 550 нита пикова бляскавост.

Новият смартчасовник се предлага с поддръжка на повече от 50 спортни режима и голям брой датчици, свързани със здравето като следене на сърдечния темп, SpO2 и други

Устройството също по този начин поддържа функционалност за Bluetooth диалози, която е задействана с помощта на висококачествения му микрофон и даже ви разрешава да запазите до 10 контакта. Други забележителни характерности включват IP67 сертифицирана отбрана от вода и прахуляк, до 5 дни живот на батерията, ръководство на музиката и на камерата.

Смартчасовникът boAt Wave Fury се предлага в голям брой цветови разновидности със силиконова каишка – Active Black, Cyan Blue, Cherry Blossom и Teal Green. Има вид с железна каишка, като това още веднъж ни припомня на Apple Watch. Смартчасовникът се продава във Flipkart и формалния уеб страница на марката на цена от 1299 индийски рупии (около $16 долара). Този модел ще бъде пуснат в продажба от 9 юли.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР