БНТ 3-годишното момченце от пловдивското село Дълго поле, което вчера е

...
БНТ
3-годишното момченце от пловдивското село Дълго поле, което вчера е
Коментари Харесай

Детенце се удави край Пловдив, водата го влачила 3 километра!

 БНТ 3-годишното момченце от пловдивското село Дълго поле , което през вчерашния ден е намерено мъртво в напоителен канал, е влачено от водата близо три километра. Намерено е в землището на с. Граф Игнатиево от личните му родители. Хлапето изчезнало по обяд на 2 януари. 25-годишната му майка обяснила пред проверяващите, че го е оставила пред дома дружно с другото й дете за 4-5 минути.

Влязла в къщата да свърши нещо. Когато се посочила на открито, синът към този момент го нямало. Близките го търсили първо в ромската махала, където живеят, след това и из цялото село, само че от него нямало диря. Тогава подали сигнал в РУ-Хисаря. Родителите се сетили да тръгнат по канала, минаващ на стотина метра от къщата им.

" Съоръжението е на " Напоителни системи " и в него постоянно има вода. В момента е към половин метър ", сподели кметът на Дълго поле Тодор Танански. Той допуска, че момченцето се е подхлъзнало на калния бряг, а водата го е завлякла до землището на Граф Игнатиево. От правосъдна медицина в Пловдив са безапелационни, че гибелта на детето е настъпила от удавяне. Няма данни за принуждение. Прокуратурата е образувала досъдебно произвеждане, каквато е практиката в сходни случаи, написа " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР