БНТ ГЕРБ изтеглиха своя кандидат, за да може да оставят Радев

...
БНТ
ГЕРБ изтеглиха своя кандидат, за да може да оставят Радев
Коментари Харесай

Алгафари за 45-ото НС: Бих го нарекъл цирк, но не искам да обиждам цирковото изкуство

 БНТ " ГЕРБ изтеглиха своя претендент, с цел да може да оставят Радев и партиите да се оправят с бакиите, които сами сътвориха ". Това  сподели пред Българска национална телевизия политическият пиар Нидал Алгафари в коментар за проблема с ЦИК. Той породи, откакто ГЕРБ отдръпнаха за ръководител на комисия Красимир Ципов.

" Политиците ни демонстрираха, че не са задоволително мъдри - ще имаме нови избори, а същата обстановка ще се повтори и след тях ", сподели още Алгафари във връзка политическата обстановка в страната и идните нови избори.

" ИТН " осъзнаха тежестта да имат ръководител на Народно събрание, който не се оправя, по тази причина и ги е боязън да повдигнат претендент на ЦИК “, разяснява доцент Румяна Коларова.

" Президентът не може да приказва за тясно партийни връзки - той излезе от ролята на съдия ", изясни още политологът.

" В момента се води двойна предизборна акция, президентска и парламентарна - по забавен метод се смесват общите ползи ", разяснява Алгафари.

" Служебният кабинет играе забавна роля на буфер сред власт и народ. В случая Българска социалистическа партия не би трябвало да се свързва с служебния кабинет ", смята доц. Румяна Коларова.

Алгафари разяснява и късото битие на 45-ото Народно заседание: Бих го нарекъл цирк, само че не желая да наскърбявам цирковото изкуство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР