BMW прави двуколесни превозни средства от десетилетия. Сега на пазара излиза

...
BMW прави двуколесни превозни средства от
десетилетия. Сега на пазара излиза
Коментари Харесай

Ново BMW на две колела

BMW прави двуколесни транспортни средства от десетилетия. Сега на пазара излиза ново - „ 3T BMW Bike “. Моделът е резултат от сътрудничество с италианската марка 3T. Специалното издание е основано на "Exploro Allroad Bike " на италианците и може да бъде поръчано в две цветови вариации.

„ Веднага разбрахме, че желаеме да работим с 3T, тъй като техният модел Exploro е най-добрият на пазара и може да предложи на нашите клиенти перфектната комбинация от продуктивност, разкош и удоволствие от каране “, - споделя Гастон Стрейгер, началник на BMW Lifestyle. Байкът се характеризира с грациозен контур и ясни линии, съгласуван е с минималистичния дизайн на BMW и по този начин хармонично се вписва в продуктовата начин на живот гама на баварците.

Велосипедът е екипиран с аеродинамична карбонова рамка, която съгласно BMW е най-леката в света, има ексклузивно кожени седло и дръжки на Brooks. Fulcrum колелата и издръжливите гуми Schwalbe са проектирани да подсигуряват добро сцепление върху всяка повърхнина, даже и при оптималната скорост - от калдъръм до асфалт, черен път, трошляк и разрушен път. Според производителя новият двуколесник от Мюнхен коства 5499 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР