BMW Group разкри подробности за две нови интересни решения за градска

...
BMW Group разкри подробности за две нови
интересни решения за градска
Коментари Харесай

BMW Group с две иновативни решения за градска мобилност

BMW Group разкри детайлности за две нови интересни решения за градска подвижност, които дават обещание да предложат на жителите, а и чиновниците, в градовете едно ново решение за градска подвижност и помощ в спедиторската активност с дребни товари.

На фона на повишаващият се трафик в градовете и опасенията от замърсяване на околната среда, BMW Group анонсира сгъваемият електрически скутер Concept CLEVER COMMUTE, създаден с концепцията за експлоатация в последната права преди крайната точка- от паркинга или спирката на градския трансхорт до работното място.

Втората нова разработка на BMW Group е накланящата се в завой електрическа триколка Concept DYNAMIC CARGO с педали, която е предназначена за бърза разносна дейност или характерни транспортни действия.

Благодарение на модулната конструкция на задната си част, която постоянно остава в хоризонтално състояние, триколката може да бъде употребена за разнообразни дейности- от превозване на деца, до разносна дейност на дребни товари.

И двете решения за градска мобилност обещават опция за изминаването на над 20 километра, а посредством на конструкционно осъществяване на батерийните им модули, последните могат да бъдат разкачени и зареждани в домашна обстановка.

От BMW Group споделят, че компанията не възнамерява да създава Concept CLEVER COMMUTE и Concept DYNAMIC CARGO, само че се намира в развой на преговори за даване на лиценза им.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР