BMW Group България стартира пилотен проект за on-line продажба на

...
BMW Group България стартира пилотен проект за on-line продажба на
Коментари Харесай

BMW България стартира пилотен проект за on-line продажба на автомобили

BMW Group България започва пилотен план за on-line продажба на коли. В рамките на пилотен план създаден от комерсиалния район Централна и Южна Европа на BMW Group три автомобила BMW X2 могат да бъдат да бъдат закупени on-line. Кампанията започва тъкмо в 0:00 часа на 10 април 2018 година на адрес https://www.bmw.bg/x2onlineedition. България е един от двата пилотни пазара (заедно с Чехия) от района, които оферират на своите клиенти опция да употребяват новаторската платформа за on-line продажби.

В рамките на плана новото BMW X2 може да бъде в ръцете на своя собственик единствено с четири бързи стъпки on-line. Освен привилегията да бъдат първите клиенти на марката в района закупили автомобилът си в духа на цифровата ера, в която живеем, ще могат да се възползват от 1 година в допълнение фабрична гаранция, период на доставка от два (за София) до четири дни, в това число с опция за доставка до определен от клиента адрес и атрактивна настройка, която дава отговор на условията на българските консуматори на марката и характера на модела.

Четири лесни стъпки: Намерение на покупка - Избор на дилър – Избор на метод на заплащане - Доставка

Намерението за покупка се декларира единствено с натискането на бутон на уеб страницата, като се показва определен способ на заплащане – по банков път или посредством финансов лизинг, желан дилър и място за доставка. В рамките на един час, съществуването на автомобила се удостоверява, като в идващите два дни клиентът превежда такса за резервация в размер на 2999 лева Тя се възвръща на клиента, като се приспада от финалната сума за заплащане на контракта или се възвръща изцяло, даже в случаите, в които той се откаже от покупка. За завършване на договорката е очакван период от седем дни, в които се подписва контракт за продажба с заплащане по банков път или посредством финансов лизинг.

Срокът за предаване на автомобила след завършване на договорката е най-малък – до 2 дни за София, до 4 дни за всички останали градове в България. Договорът за покупка може да бъде подписан с определен от клиента дилър измежду всеки един от шестте представители на марката в цялата страна.

Първото BMW X2 е определено неслучайно за пилотния план. Спецификацията на BMW X2 Online Edition включва модел BMW X2 xDrive 20d Model M Sport X с базова цена 81 900 лева с включително Данък добавена стойност.

Shell поддържа цялостната възбрана на дизелови и бензинови коли

#MeToo застигна Hyundai
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР