Блокираха профилите ми във фейсбук!, обяви Луна. Певицата, която бе

...
Блокираха профилите ми във фейсбук!, обяви Луна. Певицата, която бе
Коментари Харесай

Луна: Блокираха профилите ми във фейсбук заради тролове на Трифонов и Костадинов

" Блокираха профилите ми във фейсбук! ", разгласи Луна. Певицата, която бе кандидат-президент, счита, че е била докладвана от тролове, работещи за Слави Трифонов и Костадин Костадинов, написа " България през днешния ден ".

" Единият ми профил е блокиран за седмица, а другият - за месец ", посочи изпълнителката. Тя твърди, че е била поканена да стане част от " Възраждане " на Костадин Костадинов, само че му отказала изрично, тъй като за нея той бил от вида " туморни формирания " в българския политически живот, които плачели за " изрязване ".

Фолкпевицата се оплака още, че мобилните й телефони също били блокирани. " Имам номер от години, от който беседвам с хората от цяла България. Той беше блокиран, само че имам и други номера, тъй че в никакъв случай не могат да пресечен контактите ми с народа ", не се дава Луна.

" За мен това са самовлюбени комплексари, тръгнали да лидеруват и да се обогатяват с нашите пари посредством измами и агитация. Трябва да им се даде урок. Трябва да бъде разградена тази паразитна система, която ражда чудовища ", не пести обвиняванията си изпълнителката. По думите й другият БГ политик, против който е разгласила остри мнения в социалките си - Слави Трифонов, бил доста отговорен пред българския народ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР