Близо десетилетие е на екран За последните 10 години, Нана

...
Близо десетилетие е на екран За последните 10 години, Нана
Коментари Харесай

Сбогувайте се с тази любима водеща, напуска завинаги Съдебен спор

Близо десетилетие е на екран

За последните 10 години, Нана Гладуиш се утвърди като едно от постоянните телевизионни лица на дребния екран.Водещата органично се приспособи към коронното си " Съдебен спор " и откогато към този момент има нова заместничка, почитателите на предаването някак недоволстват на промяната даже и по заменяне. За страдание обаче това е единствено началото на промяната на госпожа Гладуиш.

Източници на HotNews разкриват, че водещата е взела сложното решение да се раздели със " Съдебен спор " и то по лично предпочитание.

" Никой не я е гонил или уволнявал. Тя сама взе решението да се отдръпна, само че от малкия екран не желаят да я пускат, тъй като считат, че различен водещ мъчно би се справил с нейното амплоа, а и всички свързват продукцията с нея. Това е все едно да сменят Гала на " На кафе " с друго лице ", разясняват в медийните среди.

Поради тази причина все още Нана се е съгласила да има своя заместничка, с която да се редуват. Това изяснява появилата се наскоро в ефира на " Съдебен спор " Десислава Тасева. Новата русокоска в продукцията е радио водеща, кадър е на радио " Веселина ". Още с първото си появяване на мястото на Гладуиш, тя съобщи: " По всичко проличава, че не съм обичаната ви водеща Нана, с която скоро ще бъдете още веднъж дружно ".

Приставът пък пожела на Тасева единствено триумфи отсега нататък. След като коронната телевизионерка се завърна, упованията заместничката да си тръгне обаче не се случи. Това и удостоверява информацията, че поетапно коронната водеща на " Съдебен спор " ще се отдръпна, само че няма да е внезапно, а последователно.

Най-вероятно до момента в който Тасева бъде призната от феновете изцяло.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР