Близо 80000 клиенти са посетили салона за обслужване в офис

...
Близо 80000 клиенти са посетили салона за обслужване в офис
Коментари Харесай

Близо 80 000 клиенти са посетили салона за обслужване в НАП Плевен през 2022г.

Близо 80000 клиенти са посетили салона за обслужване в офис на Национална агенция за приходите Плевен през 2022 година. Над 17 000 от тях са потърсили помощ в изясняването на здравноосигурителния си статус и са поискали уверение за непрекъснати здравноосигурителни права.

Служителите на плевенския офис през миналата година са издали близо 7000 удостоверения за ПИК /персонален идентификационен код/. Общият брой на електронните услуги, налични с личен код, надвишава 60. Сред тях са подаване на данъчни и осигурителни заявления, информации за отговорностите с опция за заплащане, в това число и за локални налози и такси, информации за изплатени приходи, за застрахователен приход, настоящо положение на трудови контракти, подаване на заявки и приемане на удостоверения и други С ПИК на Национална агенция за приходите могат да се употребяват както е-услугите на приходната организация, по този начин и е-услуги, предоставяни от други администрации, измежду които Национален осигурителен институт, Националната здравно-осигурителна каса, Агенция по заетостта, Агенция по вписванията, Министерство на земеделието, 60 общини и други.

Близо 23 000 клиенти са посетили офиса на Национална агенция за приходите Плевен, с цел да подадат данъчни и осигурителни заявления, уведомления за трудови контракти и да платят обществените си отговорности посредством ПОС терминал.

Средно 7 минути са били нужни за обслужването на един клиент, в което се включва и времето за изчакване, показват от офиса.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР