Близо 60% от американците твърдят, че на транссексуалните хора трябва

...
Близо 60% от американците твърдят, че на транссексуалните хора трябва
Коментари Харесай

60% от американците подкрепят транссексуални в армията

Близо 60% от американците настояват, че на транссексуалните хора би трябвало д а бъде разрешено да служат в американските въоръжени сили , съгласно изследване на Ройтерс/Ипсос, извършено преди разискване в конгреса, за възбраната на администрацията на Тръмп , транссексуални да служат в армията, оповестява " Ройтерс ".

Върховният съд на Съединените щати на 22 януари се произнесе в интерес на администрацията на Тръмп да наложи политиката си на възбрана на доста транссексуални в армията. Изпълнението на политиката е забавено от правни разногласия в по-маловажни правосъдни каузи, които Върховният съд не адресира директно.

Решението на Върховния съд и политиката на Тръмп тревожат някои транссексуални в армията , като 38-годишният Кай Ландерос. Той е на работа от 2005 година и е два пъти в Ирак, основан във Форт Хуачука в Аризона, " това е просто разочароващо ", разяснява той.
 Тръмп възнамерява избрания за
Тръмп възнамерява избрания за " пол " на база първоначални полови белези

Определение на база биология, която е ясна, учредена на науката, справедлива и използвана

" Всеки ден правиш най-хубавото , нещо, което обичаш да правиш, и тогава ти се споделя, че не би трябвало да бъдеш в армията ... когато си изцяло кадърен и способен да служиш . Не виждам за какво би трябвало да има проблем ", добавя той.

В изследването, 59% от интервюираните споделят, че транссексуалните хора би трябвало да могат да служат , а 24% са декларирали, че не би трябвало . От тези, които поддържат, 67% споделят, че военните също би трябвало да дават медицински грижи, свързани с прехода към пола.

Проучването демонстрира, че разделянето е 79% от демократите в интерес на транссексуалните против 38% от републиканците .

Републиканската поддръжка се е нараснала от 2017 година, когато 32% поддържат транссексуалните военни .
 Пентагонът позволява на транссексуални да постъпват в армията на Съединени американски щати
Пентагонът позволява на транссексуални да постъпват в армията на Съединени американски щати

След като съдилищата блокираха възбраната на Тръмп

През 2017 година Тръмп разгласи проект за възбрана на транссексуални в армията , като обърна политиката на някогашния президент на Демократическата партия Барак Обама, който разреши на транссексуалните да служат намерено и да получат медицински грижи за преход.

През март 2018 година Тръмп поддържа преразгледаната политика на тогавашния министър на защитата Джим Матис. В някои случаи тя е забранила транссексуални, които страдат от вътрешен спор сред физически пол и полова еднаквост.

Политиката на Матис не разрешава транссексуални, които търсят или са минали през стъпки за преход на пол.

Хората, диагностицирани с полова дисфория по време на политиката на Обама, да останат в армията и да служат съгласно своята полова еднаквост .

След като няколко федерални съдилища блокират и двете версии на политиката на администрацията като противоконституционни , държавното управление изиска от Върховния съд да се намеси . Той анулира постановленията на по-ниските съдилища, само че не позволи главния въпрос за законността на проекта на републиканския президент .
 Върховният съд на Съединени американски щати удостовери възбраната на Тръмп за трансполови в армията
Върховният съд на Съединени американски щати удостовери възбраната на Тръмп за трансполови в армията

Забранява на транссексуални да служат в армията

Военен специалист от Военноморски сили на Съединени американски щати Матю Маккарти базата Южна Каролина и на работа от 2013 година разяснява, че възбраната на Тръмп е " нож в гърба . Те ни третират като мутанти и не можем да служим като всички останали до нас ", добавя 25-годишният Маккарти.

Запитана за коментар, говорителка на министерството на защитата отбрани политиката на Тръмп , заявявайки, че това не е възбрана за членовете на транссексуалните служби, а политика за дисфория по пол.

Демократите от Конгреса осъдиха политиката като дискриминационна . Изслушването на Комитета за въоръжените сили на Камарата на представителите на Демократическата партия в включва показанията на няколко транссексуални чиновници , както и членове на администрацията на Тръмп, в това число Джеймс Стюарт, секретар на защитата за личен състав и подготвеност .
 Транссексуален командва батальон в Германия
Транссексуален командва батальон в Германия

Подчинените умерено са приели решението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР