Близо 30 души са арестувани при операция на прокуратурата и

...
Близо 30 души са арестувани при операция на прокуратурата и
Коментари Харесай

Гешев арестува цяла смяна митничари на Калотина

Близо 30 души са задържани при интервенция на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи на граничния пункт " Калотина ". Задържани са цялата промяна митничари, както и гранични служители на реда. Акцията е против " корупционни практики ". Пунктът беше затворен часове наред.

Главните приказват

Часове след арестите на място дойдоха основният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Шефът на държавното обвиняване изясни, че ставало дума за " извънредно огромна организация " на задържаните. Иванов пък съобщи, че били арестувани и хора, които сега не са на промяна.

" Положителното е, че успяхме да опазим всичко в загадка. Има арестувани над 30 индивида сега, цялата промяна от митничарите, които са тук на работа. Има гранични служители на реда арестувани ", сподели основният секретар. Сред задържаните е и началникът на митническия пункт.

" След всяка интервенция ставаме все по-добри ", заключи Иванов със удовлетворение и ангажимента, че въпреки всичко не желае да се хвали.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР