Близо 200 военни ще се включат от 4 октомври, за

...
Близо 200 военни ще се включат от 4 октомври, за
Коментари Харесай

Великобритания ще използва военни за кризата в страната

Близо 200 военни ще се включат от 4 октомври, с цел да обезпечават доставката на горива в английските бензиностанции, наранени от дефицит заради неналичието на водачи на камиони и поради паническото пазаруване. " Подкрепата, която е част от дейностите на държавното управление, цели да се понижи натискът над бензиностанциите и да се отговори на неналичието на водачи на камиони " се споделя в публично известие на английското държавно управление.

Правителството също така заяви, че ще позволи неотложно на 300 непознати водачи на цистерни да стартират работа в страната, показва организацията. Те ще могат да останат в страната до края на март 2022 година Тези 300 непознати водачи са част от 5000-те водачи, които ще имат опция да работят в страната. Но множеството от тях ще дойдат едвам през втората половина на октомври и ще би трябвало да изоставен до края на февруари 2022 година в границите на стратегия за издаване на хиляди краткотрайни работни визи за облекчение на натиска над веригите за доставки.

В опит да се откри излаз от рецесията с водачите на камиони, а също и на личния състав в птицекомбинатите и пред опасността от празни щандове по Коледа държавното управление реши да промени имиграционната си политика и да издаде 10 500 краткотрайни работни визи, напомня Франс прес. Съгласно схемата с изключение на 5000 водачи на камиони, в страната ще дойдат краткотрайно и 5500 служащи в птицекомбинати. Те ще стартират да идват през втората половина на октомври и ще останат до края на декември.

Правителството също по този начин краткотрайно освободи бранша на дистрибуцията на горива от разпоредбите за конкуренция, с цел да разреши на най-засегнатите зони да бъдат снабдени предпочитано.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР