Близо 200 имена, които преди това са били редактирани от

...
Близо 200 имена, които преди това са били редактирани от
Коментари Харесай

Списъкът с приятели на Джефри Епщайн: Делото на Гислейн Максуел крие улики за имена, които предстои да бъдат оповестени

Близо 200 имена, които преди този момент са били редактирани от правосъдни документи в дело против някогашната държанка и съизвършител на Джефри Епщайн, Гислейн Максуел скоро ще да бъдат оповестени обществено, откакто федерален арбитър в Ню Йорк подреди разпечатването им предишния месец.

Съединени американски щати. Окръжният арбитър Лорета Преска издаде заповед от 51 страници, в която изяснява претекстовете си дали да разпечата или да продължи да редактира имената на към 180 Джон и Джейн Доус – като дава някои улики кои може да са те.

Някои от имената са били известни преди този момент посредством други средства, макар че са били укрити от очите на обществеността в правосъдния развой. Мнозина имаха обществено известни връзки с Епщайн. Други в листата включват хипотетичните му жертви, които са били отведени на частния му остров на Американските Вирджински острови или в едно от именията му в Ню Йорк и Флорида.

Вирджиния Джуфре, обвинител на Епщайн, който сподели, че е трафикирал като малолетна при започване на 2000-те, съди Максуел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР