Близо 13 000 елхи има готовност да предложи на пазара

...
Близо 13 000 елхи има готовност да предложи на пазара
Коментари Харесай

Около 13 000 елхи предлага на пазара Югозападното държавно предприятие

Близо 13 000 елхи има подготвеност да предложи на пазара Югозападното държавно дружество. От тях 3 200 елхички ще бъдат в саксии, с цел да могат да се засадят след празниците.

Благоевград

От началото на месеца Югозападното държавно дружество предлага друг размер елхи. Те са от типовете смърч, ела, черен и бял бор. Цените варират от 4 до 40 лв. за брой. Тази година елхи от предприятието могат да се поръчат и по телефона.
инж. Вера Станишева – шеф отдел „ Възобновяване на горите ”: Моят телефон е даден на уеб страницата на ЮЗДП като лице за контакт, обаждат ми се и към този момент планираме доставянето .
През последните години от ден на ден хора купуват елха в саксия, демонстрират наблюденията на горските експерти. Те поучават хората решили да си купят жива елха за Коледа съблюдават някои указания при слагането на дървото в дома.


инж. Вера Станишева: По-далеч от климатика, по- надалеч от радиатора на парното и когато минат празниците автоматизирано да се извади на студено някъде с цел да не и засъхнат корените и листенцата.
Всяка законно отсечена елха е съпроводена със специфична марка и самостоятелен номер, напомнят от Държавното горско дружество.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР