Близо 11 000 текстилни изделия и 122 чифта спортни обувки

...
Близо 11 000 текстилни изделия и 122 чифта спортни обувки
Коментари Харесай

Задържаха хиляди дрехи и обувки менте на Капитан Андреево

Близо 11 000 текстилни произведения и 122 чифта спортни обувки и чехли със подозрения, че са създадени в нарушаване на права върху интелектуалната благосъстоятелност, задържаха митничари на пункта "Капитан Андреево ".
Стоката е транспортирана с товарен автомобил с румънска регистрация, който пътувал от Турция за Румъния. Камионът е селектиран по метода „ разбор на риска " за щателна митническа инспекция, при която се открива, че количеството на стоката от 715 колета съответствува с оповестеното, само че част от нея носи емблеми на международни марки.
При инспекцията са открити 5 225 тениски с логото на 16 световноизвестни марки, както и 2 230 потници с лого на една марка, 2 480 къси панталони и къси панталони, също с лого на известни марки, 520 спортни комплекти с надписи на наложени марки, 475 ризи и дънки, суитчъри и 122 чифта спортни обувки и чехли.
От началото на юни досега на митническия пункт "Капитан Андреево " са арестувани близо 22 000 текстилни произведения, обувки, чехли и чанти със знаци на регистрирани търговски марки, осведомят от Агенция "Митници ".
В осъществяване на европейския правилник за отбрана на правата върху интелектуалната благосъстоятелност и Закона за марките и географските означения, имитациите са арестувани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР