Близнаците на Джордж и Амал Клуни са от тези звездни

...
Близнаците на Джордж и Амал Клуни са от тези звездни
Коментари Харесай

Неочакваното признание на Джордж и Амал Клуни за близнаците им

Близнаците на Джордж и Амал Клуни са от тези звездни наследници, за които знаем доста малко. Затова и всяко самопризнание, което пристигна от техните родители, си е същинска вест. Поредното бе пред медиите по време на проведените от съпрузите Albie Awards миналата седмица.
 Амал и Джордж Клуни в компанията на други известни персони на блестящо събитие за добра идея
Когато Амал и Джордж Клуни съберат едни от най-големите звезди на блестящо събитие

В името на добра идея

Джордж Клуни разкри, че са почнали да пускат на Ела и Александър рок музика у дома и това взело, че доста се е харесало на хлапетата. Актьорът изяснява, че те си падат не по най-тежките части, само че да са задоволителни тежки, че да могат да си клатят главите, тъкмо като върлите рокаджии.

Определено не сме очаквали от семейство Клуни сходни музикални желания, само че очевидно те са моментни и дават отговор на силата на техните деца, която е належащо да се изразходи някъде, с цел да бъдат всички мирни и щастливи.
 Снимка 636225

Очевидно и пристрастеността към рок музиката е това, което може да се дефинира като обща линия за Ела и Александър. В свои предходни изявленията съпрузите са признавали, че те са като деня и нощта. Докато той обича да се смее, тя постоянно е много сериозна и желае всичко да се случва по разпоредбите, напомня She Knows.
 Джордж Клуни се възмути на слуховете, че продава вилата в Комо (където за първи път среща Амал)
Джордж Клуни се възмути на слуховете, че продава вилата в Комо (където за първи път среща Амал)

Имот със сантиментална стойност

Близнаците на Джордж и Амал Клуни безспорно са ярки характерности, тъкмо като тях самите. Шестгодишните хлапета обаче към този момент остават настрана от медийното внимание, а когато станат задоволително огромни, с цел да изберат своя път, ще пристигна време и да заблестят със личната си светлина.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР