Близкото приятелство между Светлана Гущерова и Азис нито е тайна,

...
Близкото приятелство между Светлана Гущерова и Азис нито е тайна,
Коментари Харесай

Крал обгрижва полуголата Светлана Гущерова

Близкото другарство сред Светлана Гущерова и Азис нито е загадка, нито е от през вчерашния ден. Но кой да допусна, че фолк артистът ще загърби купата си Чалга крал, с цел да обгрижва милионерската брачна половинка по време на фотосите от следващата й фотосесия.

Бекстейдж фрагменти от нея се появиха в Инстаграм. От таговете стана ясно, че действието се развива в студиото на топфотографа Костадин Кръстев-Коко.

 undefined

Под прожекторите Гущерова се е загърнала с бял плат до земята и не става доста ясно дали фотосите са за следващата й сбирка с пижами, или просто е решила да разнообрази всекидневието си с няколко чупки и пози пред обектива на Коко.

Макар косите на Светлата да са вчесани от Милена Димитрова-Фифи, Азис е иззел функционалностите й и обгрижва кичурите на приятелката си в паузите, до момента в който фотоапаратът не работи.

 undefined
Още от женския му интервал, Азис е прочут със своята пристрастеност към дългите коси, като самият той нееднократно е "монтирал " перуки върху косата си. Явно компенсира ностаглията по предишното, обгрижвайки Гущерова.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР