Близки и приятели си взимат последно сбогом с младия бургазлияВойната

...
Близки и приятели си взимат последно сбогом с младия бургазлияВойната
Коментари Харесай

Мъката е неописуема след трагедията край Айтос! Бургас изпраща 28-годишния Георги, Мартин все още се бори за живота

Близки и другари си взимат последно довиждане с младия бургазлия

Войната на пътя погуби следващия млад човешки живот. Бургазлията Георги Костадинов остана вечно на 28 година след тежката злополука в събота вечер край Айтос. 
Десетки близки и другари изпращат в последния му път младия мъж. Погребението е планувано през днешния ден за 14:00 ч., научи Флагман.бг. 

``
реклама

Припомняме, че тежкият случай стана късно вечерта на пътя Айтос – Карнобат. Два мерцедеса, карани от млади мъже-набори, се сблъскаха челно. Както Флагман заяви, случаят е станал в резултат на погрешно изпреварване от страна на айтозлията Мартин Хубенов, който се е забил челно в колата на Георги. Ударът е бил толкоз нечовечен, че Георги умрял на място, а Мартин бе признат в доста тежко положение в УМБАЛ-Бургас. Направени са му няколко интервенции, само че той към момента е в сериозно положение. 

Докато погребват Георги, Мартин продължава да се бори за живота си. Той е с черепно-мозъчна контузия и никой не може да се ангажира с прогнози за положението му. Лекарите в реанимацията на бургаската болница вършат всичко допустимо, с цел да го спасят. 

Близки на Мартин молят за помощ. По техни дани 28-годишният мъж се нуждае от кръв. 

„ Необходими са 20 банки, кръвната група е без значение. Умоляваме тези, които имат опция, да дарят “, приканват близки на Мартин.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР