Блъснатата на пешеходната пътека да автогарата в Айтос жена е

...
Блъснатата на пешеходната пътека да автогарата в Айтос жена е
Коментари Харесай

Блъснатата жена от камиона в Айтос родила три дни преди мелето

Блъснатата на пешеходната пътека да автогарата в Айтос жена е родила момченце единствено три дни преди зверската злополука, сподели кметът на село Пещерско - Хюсеин Ахмед, откъдето е потърпевшата.
Това е второто дете на 35-годишната Емине, която се намира в регионалната болница на Бургас, а по непотвърдена информация е в кома в реанимацията. Кметът не се е видял още с околните, които отсъстват от селото и по думите му, евентуално са в болничното заведение при ранената жена.
Камионът, ръководен от дрогиран несебърлия, километър по-надолу по обед в петък опустоши още 11 транспортни средства, измежду които съдбовно джип с търговищка регистрация. Именно в него се е возила на задната седалка жертвата на мелето - 28-годишна жена, която изгоря в пламналата кола.



Общо шестима ранени докараха колите за спешна помощ в бургаската болница, от които един след обзор напусна лечебното заведение. трима са в по-леко положение, с охлузни рани, а другите двама са със съчетани контузии и са на лекуване в реанимацията.
Хората от града от години упорстват да се изведе от града тежкият трафик към Айтоския проход. През населенето място минава остарелият път София-Бургас, а наоколо до тежката злополука се намира и учебно заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР