Благой Иванов беше определен за аутсайдер от водещите букмейкъри в

...
Благой Иванов беше определен за аутсайдер от водещите букмейкъри в
Коментари Харесай

Букмейкърите отписаха Багата

Благой Иванов беше избран за новобранец от водещите букмейкъри в международен мащаб, в идната му среща с бразилската легенда Жуниор дос Сантос.

Двамата ще се изправят един против различен на 14-ти юли в Бойзи, Айдахо в 5-рундова среща, която ще бъде основна за вечерта. Това ще бъде и дебютът на 31-годишния българин в най-голямата ММА организация в света - UFC.

 Снимка 323168

Багата се намира в серия от пет следващи победи, като в тази серия българинът направи четири отбрани на своята купа в тежка категория под банерите на World Series of Fighting (WSOF) и Professional Fighters League (PFL).

В професионалната си кариера Багата има забележителни победи над ветерани от UFC като Шон Джордан, Лавар Джонсън и Рико Родригес.

 Дейна Уайт засипа с похвали Благой Иванов: Той е неповторим войник с тежки ръце и нокаутираща мощ
Босът на UFC засипа с похвали Багата: Той е неповторим войник с тежки ръце и нокаутираща мощ!

" Той записа 9 победи в осмоъгълника, откакто бе намушкан в сърцето... "

Жуниор дос Сантос е някогашен международен първенец на UFC в тежка категория от 2011-та година. Тогава той нокаутира мексиканската звезда Кейн Веласкес, само че в следствие загуби трофея в реванша. Бразилецът е последният човек, който има победа над сегашния първенец на организацията Стипе Миочич, това се случи през 2014-та година.

 Жуниор дос Сантос се закани на Благой Иванов
Дос Сантос се закани на Багата

" Каква победа желаете да ви осигуря? "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР