Благой Иванов-Багата победи Маркос Рожерио де Лима със съдийско решение,

...
Благой Иванов-Багата победи Маркос Рожерио де Лима със съдийско решение,
Коментари Харесай

Ударно завръщане на Багата в UFC

Благой Иванов-Багата победи Маркос Рожерио де Лима със съдийско решение, предава. Тримата рефери дадоха първия рунд на бразилеца и идващите два на единствения българин в UFC.

Двамата се биха на огромната галавечер UFC 274 във Финикс. Успехът беше от голямо значение за Багата, който претърпя две следващи загуби и трябваше да се завърне стремително в най-популярната ММА верига.

В първата част Лима стартира с пет кика за началните 45 секунди. Последва удар в слабините и борбата беше спряна, с цел да може Иванов да възвърне. Българинът беше много въздържан и отнесе една добра композиция две минути след началото. Появи се кръв от челото му. В края на рунда родният играч се разсъни, само че беше прекомерно късно, с цел да бъде писан на негова сметка.
 Съперникът на Багата: Ще му нанасям бързи и мощни удари
Съперникът на Багата: Ще му нанасям бързи и мощни удари

" Ако няма нокаут, ще продължа "

Втората част стартира радикално друго и Багата взе центъра на осмоъгълника. Направи опит за тейкдаун, който не беше сполучлив, само че незабавно по-късно пласира попадение в брадичката на противника. В средата на рунда борбата се разгорещи и двамата пласираха мощни удари. Един от тях беше деснячка от страна на българина. След това зачестиха клинчовете на клетката.

Иванов стартира с положителни комбинации последния трети рунд. Той се оказа и най-силният за него в мача. Българинът диктуваше темпото, а противникът му търсеше клинча. Багата отнесе някои здрави удари, само че продължи да върви напред и на собствен ред пусна бомби. Частта мина през страйкинг доминация на нашия войник.

Така Багата се завърна на пътя на успехите и следва да разберем какво ще е изкачването му в ранглистата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР