Благой Иванов – Багата беше обявен за лек аутсайдер от

...
Благой Иванов – Багата беше обявен за лек аутсайдер от
Коментари Харесай

Багата лек аутсайдер срещу Дос Сантош

Благой Иванов – Багата беше разгласен за лек новобранец от букмейкърите в своя дебют за най-популярната ММА верига на планетата UFC против някогашния първенец на организацията в тежка категория Жуниор дос Сантош (Бразилия). Betfair дефинира коефициент от 2.5 за триумф на българина. Ставката за триумф на бразилеца е 1.53.
Срещата ще се състои в събота. Домакин на галавечерта е Бойси, Айдахо (САЩ). Багата ще взе участие в главния дуел на шоуто, който ще е в пет рунда. Българинът има единствено един мач, който е траял толкоз дълго. Иванов има 16 победи (6 с нокаут, 6 със събмишън) и 1 загуба.
 UFC: Дос Сантош ще нокаутира Благой Иванов
Дос Сантос (18 победи, 12 с нокаут, 2 със събмишън и 5 загуби) се завръща след изтърпяно наказване за употеба на допинг. Той е изиграл три мача, в които е направил цялостните 25 минути, като е спечелил два от тях, в това число и над досегашния първенец в тежка категория Стипе Миочич (САЩ).

Специално за този дуел Betfair дава промоционален коефициент за Багата от 50 , който важи единствено за нови клиенти, а оптималният
залог е 1 евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР