Благой Георгиев е на 40 години, но до този момент

...
Благой Георгиев е на 40 години, но до този момент
Коментари Харесай

Многодетен татко: Благой Георгиев поглези част от децата

Благой Георгиев е на 40 години, само че до този миг към този момент е прочут като многодетен баща, защото към този момент има 4 деца от 3 разнообразни дами. Със сигурност това е повече от огромно благополучие, само че в неговия случай можеше да се опита да се задържи малко повече с някоя от половинките си.

Последната му възлюбена Златка Райкова го подари със наследник Благой – младши. За жал и тяхната приказка завърши бързо. Бившият футболист бързо откри своята нова обич, за която към този момент даже е женен. Още преди самата женитба в интернет пространството се появи информация, че Благо чака бебе номер 5.

Виж още: Бюст на хоризонта: Марта от " Ергенът " възбужда туристи на Малдивите

Около любовния живот и екзотичните почивки надали му остава доста време да се види с децата си – камо ли да се грижи за тях. В момента Златка е с дребния Благой и Карен на морето, тъй че Благо е освободен от всевъзможни грижи за това дете.

Виж още: Бавно, само че славно: Романтика и поправки до безкрайност с Поля и Митко от " Един за различен "

За да потвърди въпреки всичко, че е добър баща, Благо пусна стори, на което е с две от децата си и сладко си хапват пуканки и сладолед. Е, мощно се надяваме да намира еднообразно време за цялото си потомство и да не се води от страсти към техните майки.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР