Благотворителна изложба в полза на 2-годишния Дани Кацаров, който сенуждае

...
Благотворителна изложба в полза на 2-годишния Дани Кацаров, който сенуждае
Коментари Харесай

МУ Пловдив с благотворителна изложба за 2-годишния Дани

Благотворителна галерия в интерес на 2-годишния Дани Кацаров, който сенуждае от профилирано лекуване и рехабилитация, се открива през днешния ден от 12 часа в МУ Пловдив. Малкото момченце е дете на преподаватели в универститета.

Експозицията е на арт ателието във висшето образователно заведение и включва над 80 произведения на 10 преподаватели, студенти и чиновници. В продължение на 1 година те са създавали творбите си под креативното управление на художницитеМатей Матеев, Румен Ненчев и Милена Китипова. Използваните техники са акрил, графика, изсъхнал пастел, туш, креда, изобразяване с вълна и изобразяване върху стъкло.

Това е втора годишна галерия на арт ателието към МУи е под надпис „ ПОДКРЕПА ЗА ДАНИ “. Наред с откупуването на творбите, на място по време на откриването и в останалите дни на изложбата ще могат да се вършат и дарения.

Експозицията може до23 декември 2022 година в Учебен корпус 1 и в Аудиторния комплекс.

„ Нека дружно помогнем на Дани да порасне здрав! “ е апелът на създателите, коитосподелят пристрастеността си към изобразителното изкуство, а в всекидневието си са учени, преподаватели, студенти и чиновници на цялостен работен ден.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР