Благотворителен базар в помощ на 49-годишната Диана Тонева от Русе

...
Благотворителен базар в помощ на 49-годишната Диана Тонева от Русе
Коментари Харесай

Лъчезарна учителка се бори за живота си, да бъдем хора и да й помогнем!

Благотворителен базар в помощ на 49-годишната Диана Тонева от Русе ще се организира тази събота и неделя пред Централна поща в Пловдив. За това заяви читателка на Plovdiv24.bg : Здравейте, апелирам за подпомагане за разпространяване на информация по отношение на благотворителен базар, който ще се организира тази събота и неделя от 10 до 18.30 часа  в профил на Централна поща до Информационния център в интерес на онкологично болна жена.
Вещите, които ще се продават, са дарени от хора от цялата страна, които поддържат Диди в битката и с левкимията. Диана Тонева е от Русе, преподавател по обучение, будител по предопределение. Усмихната и лъчезарна макар компликациите, през които минава. През 2014 година след дълго препращане от болница на болница, ѝ е сложена диагноза,,Т-клетъчна левкемия ".
Преминала е химиотерапевтичен курс и лъчетерапия. Радва се на ремисия съвсем година, само че подлото заболяване рецидивира. Започват тежки химиотерапии. В края на 2016 година още веднъж влиза в ремисия. Сега Диди се нуждае от незабавна трансплантация на стволови кафези, с цел да се понижи опцията от нов рецидив и организмът ѝ да успее да се пребори.
Има оферта за лекуване от Турция на стойност 100 000 $! Изчакват се предложения и от други клиники в Европа, за които ще бъдете навреме осведомени. Към 18.04.2017 година стартираме акцията в групата със сумата 6072.30 $ в дарителската сметка.
Благотворителният базар в Пловдив ще се организира сред 10.00 и 18.00 часа, в пространството наоколо до Централна поща. Може да подпомогнете Диана в битката й с заболяването, като преведете сума по дарителска сметка: 
IBAN: BG45UNCR70001522882576
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Диана Енчева Тонева, град Русе
Pay Pal: [email protected]

или като изпратите смс с текст DMS DIANA на номер 17777 на цена 1 лев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР