Благотворителен бал за укрепване на вилата на Евлоги Георгиев в

...
Благотворителен бал за укрепване на вилата на Евлоги Георгиев в
Коментари Харесай

Родолюбци се събират на благотворителен бал за укрепване...

Благотворителен бал за подсилване на вилата на Евлоги Георгиев в родния му град събира довечера в Карлово родолюбиви българи от града и от цялата страна. Проявата ще бъде в ресторант „ Карлово, тя стартира в 19.00 часа. В нея ще вземат участие над 150 индивида, за които идеята е близка до сърцата им.

Благотворителният бал е самобитен връх в дарителската самодейност за вазстановяване на постройката, издигната от Евлоги Георгиев. Тя се провежда от Асоциацията за възобновяване на историческите монументи в община Карлово.

В акцията се включват община Карлово, Ротари клуб - Карлово, Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса и двете военни поделения в Карлово - 61-ва Стрямска бригада с пълководец бригаден военачалник Деян Дешков и поделението с пълководец полк. Димитър Мерудийски.

Средствата, които се набират посредством даренията са нужни за построяването на три подови структури от 120 кв.метра и покривната структура от 140 кв.метра, обявиха от Асоциацията за възобновяване на историческите монументи в община Карлово.

Вече има декларирани дарения от предприемачи и публично дейни хора от Смолян, Бургас и Карлово. Кампанията ще продължи до 30-ти септември. А на 3 октомври в Карлово ще бъде националното честване по случай 200 години от рождението на Евлоги Георгиев, най-големият български донор.

Благотворителният бал ще се организира под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова на 21-ви юни от 19:00 часа в ресторант " Карлово ".

Дарителска сметка:

ЦКБ, Клон Карлово

IBAN: BG09 CECB 9790 10IO 9649 00
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР