Благоевград. Спокойна е обстановката в област Благоевград. Това каза за

...
Благоевград. Спокойна е обстановката в област Благоевград. Това каза за
Коментари Харесай

Бисер Михайлов, областен управител на Благоевград: Повишили са се нивата на големите реки и притоците към тях, но няма постъпили сигнали за критични участъци

Благоевград. Спокойна е ситуацията в област Благоевград. Това сподели за Радио „ Фокус ” – Пирин Бисер Михайлов, регионален шеф на Благоевград. „ Това е резултат от преваляванията, които паднаха в региона – сред 50 и 70 литра приблизително ”, уточни Михайлов. По думите му няма постъпили сигнали за сериозни сектори или обстановки. „ Най-значителни са покачванията на водите на река Санданска (Бистрица). Регистрирано е покачване на равнището и на река Струма “, сподели Михайлов.
По думите му все още дъждът стопира, само че обходите не престават и екипите са на място. „ Екипите имат подготвеност да реагират на всеки подаден сигнал. Няма потърпевши хора, къщи и благосъстоятелност “, акцентира Михайлов.
Поради влошените метеорологични условия е зародила повреда през миналото денонощие. Временно е било прекратено подаването на електричество в региона на улица „ Отец Паисий “ в Банско. След интервенция на дежурните екипи, повредата е била отстранена.
Лора КАЛЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР