Благоевград. Осем отбора ще се включат в 6-ия Международен турнир

...
Благоевград. Осем отбора ще се включат в 6-ия Международен турнир
Коментари Харесай

Благоевград: Осем отбора ще се включат в 6-ия Международен турнир по футбол „Купите на Община Благоевград“

Благоевград. Осем тима ще се включат в 6-ия Международен шампионат по футбол за деца, родени 2004г.- „ Купите на Община Благоевград “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Жребий дефинира и кои тимове излизат един против различен на терена. В наличието на заместник-кмета по просвета и филантропични действия на Община Благоевград Христина Шопова и шефа на Детско-юношеската школа на ОФК „ Пирин “ Благоевград Васил Петров бяха формирани групите.
„ Тази година шампионатът по футбол за деца, родени през 2004 година, ще се организира от 27 август до 2 септември. Много се веселя, че ФК „ Бенфика “ Лисабон, Португалия съумяха да включат точно нашия шампионат в програмата си. Това е една от най-хубавите детски школи, дружно с тази на ФК „ Динамо “ Загреб “, сподели зам.-кметът Христина Шопова и пожела доста триумфи на всички участници в шампионата, както и след време това да е поколението, което ще изведе националния тим на България на Световно състезание.
Жребият беше изтеглен от младите очаквания на ОФК „ Пирин “. Тегленето дефинира, в „ А “ група да бъдат ПФК „ Славия “, ФК „ Апоел “ Никозия, Кипър, „ Цървена звезда “, Белград, Сърбия и ФК „ Динамо Загреб “ Загреб, Хърватия. В „ Б “ група ще бъдат тимовете на ПФК „ ЦСКА “ София, България, ОФК „ Пирин “ Благоевград, България, ФК „ Войводина “ Нови Сад, Сърбия и „ Бенфика “ Лисабон, Португалия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР