Благоевград. На територията на града са регистрирани нови опити за

...
Благоевград. На територията на града са регистрирани нови опити за
Коментари Харесай

Благоевград: На територията на града са регистрирани нови опити за телефонни измами по схемата с мними полицейски служители

Благоевград. На територията на града са регистрирани нови опити за телефонни измами. Използва се познатата скица за мними полицейски чиновници, които вкарват пострадалите в подвеждане, че сътрудничат на органите на реда. Това оповестиха от ОДМВР - Благоевград .
ОДМВР - Благоевград приканва жителите за нараснало внимание и демонстрация на подозрителност във връзка с лица, които посредством телефонно позвъняване ги вкарват в подвеждане за приемане на парични суми. При провеждането на полицейски интервенции, органите на Министерство на вътрешните работи разполагат със лични средства и няма одобрена процедура полицейските чиновници да желаят персонални парични средства и полезности от жителите.
За попречване на сходен тип закононарушения, при положение на телефонно позвъняване, при което е поискана парична сума, персонални данни (име, ЕГН или адрес) или банкови сметки е належащо жителите незабавно да се свържат с близки, родственици или съседи и незабавно да позвънят на тел. 112 (избира се безплатно). ОДМВР - Благоевград припомня, че тел.150, тел.160 и тел.166 не действат.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР