Благоевград. Докторантът по социална философия в Югозападния университет Неофит Рилски“

...
Благоевград. Докторантът по социална философия в Югозападния университет Неофит Рилски“
Коментари Харесай

Благоевград: Докторант от ЮЗУ „Неофит Рилски“ издаде първата си книга

Благоевград. Докторантът по обществена философия в Югозападния университет „ Неофит Рилски “ Николай Ценков издаде първата си книга. Това оповестиха от пресцентъра на висшето образователно заведение . Печатното издание носи заглавието „ Човекът, който продаде морето “ и включва дванадесет истории, случили се в друго време и на друго място. Голяма част от сюжетите са по действителни събития, разказани през гранични човешки обстановки.
Написването на книгата лишава на създателя три години. Идеята е подбудена от множеството пътуванията на Николай и срещата му с разнообразни хора и обстановки. С разказите, които създателят показва в дебютната си книга, той съумява да придвижи читателите в Джакарта, Сицилия, Крит, Виена и Дъблин. Всяка от дванадесетте истории разрешава на читателя да донапише, да дорисува сюжетите и да открие себе си в тях.
Официалното показване на книгата в Югозападния университет „ Неофит Рилски “ ще бъде при започване на месец октомври 2019 година Продължението на „ Човекът, който продаде морето “ се чака да е реалност през есента на 2020 г.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР