Благодаря на всички лидери на ЕС, които до един дойдоха.

...
Благодаря на всички лидери на ЕС, които до един дойдоха.
Коментари Харесай

Борисов благодари на всички евролидери и посочи единственото спасение за ЕС

Благодаря на всички водачи на Европейски Съюз, които до един пристигнаха. Това е едно почитание не към мен, а към българския народ. Крайно време е всички в България да чуят и схванат, че това е председателството на България и когато то е сполучливо, е триумф за България. Никой не помни имената, съобщи по време на конференция след Срещата на върха ЕС-Западни Балкани министър-председателят Бойко Борисов.

Той още веднъж се извини на всички софиянци и посетители на столицата за основаните проблеми с напредването.

„ Имахме доста добра и почтена полемика. Отдавна не съм чувал без двуличие да си приказват тези, които са „ за” и тези, които са „ против” другите писти на присъединението на Западните Балкани”, означи министър председателят.

„ Ако Западните Балкани въплъщават една страна, тя ще е с 96 милиарда евро Брутният вътрешен продукт. Това е брутният вътрешен артикул на Словакия.
Едва ли плаче Европейски Съюз. Това ли са огромните страхове? Не е ли по-добре тези страни да са в преговори”, попита той.

„ Единственото избавление на Европейски Съюз е да бъдем единни, един лист да не може да мине през него. Усетих, че към този момент сме осъзнали, че силата на Европейски Съюз е в това”, съобщи в умозаключение Борисов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР