Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни

...
Благодаря на гражданите, които повярваха в нашите идеи и ни
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Имаме волята да продължим напред и ще го направим

Благодаря на жителите, които повярваха в нашите хрумвания и ни поддържаха, усещах поддръжката на всички лице в лице и очи в очи, направихме първата стъпка - поставихме в центъра на дебата проблемите на работещите хора, това съобщи претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на София Ваня Григорова, която по предварителни социологически данни отива на балотаж идната неделя заедно с Васил Терзиев от ПП-ДБ.

" Накарахме хората да повярват, че една друга София е друга.  Имаме волята да продължим напред и ще го създадем ", добави тя, представена от .

" Поставихме в центъра на акцията проблемите на дребния човек. Те са незаобиколим фактор " , съобщи Григорова.

Григорова разяснява, че в случай че отиде на балотаж, срещите с хората ще продължат. " Ние сме хората създали най-вече срещи с жителите. Ще търсим поддръжка от всички жители ", разяснява още Ваня Григорова.

Кандидатът за кмет на София разясни, че към този момент те имат цялостна поддръжка без значение от резултатите, които ще станат ясни на следващия ден.

" Ако отида на балотаж е, че Следствен отдел към окръжна прокуратура ще върне функционалностите си на собственик и няма да се отхвърля от отговорността си ", добави Ваня Григорова.

" За нас акцията бе сполучлива. Резултатите са забележими " , поясни Иван Таков от Българска социалистическа партия, представен от.

Костадин Паскалев от Българска социалистическа партия също поздрави Ваня Григорова за резултата.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР