Благодаря на двете столични детски градини, които приеха моята идея

...
Благодаря на двете столични детски градини, които приеха моята идея
Коментари Харесай

Фандъкова коментира дежурните градини за децата на медиците, мерките и снежната обстановка

Благодаря на двете столични детски градини, които одобриха моята концепция за дежурни групи за децата на медиците на първа линия. Тази самодейност беше призната и от доста градове в страната, съобщи пред една от ДГ кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

"Засега има малко деца - 3 са признати до този час. Нека медиците са спокойни за децата си ", разкри столичният кмет пред публицисти.

От управлението на детската градина обявиха, че няма терзание измежду екипа, а преподавателите са подготвени да одобряват децата.

"Силният снеговалеж продължава. Снегорините почистват главните пътни възли, ще се почистят тротоарите. Почистени са и спирките на градския превоз. Моля всички притежатели на магазини да почистят обработят пространството пред обектите си ", прикани Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

"Следим всички търговски обекти и базари в София. Засилени инспекции има за съблюдаване на ограниченията. С един дребен жест - маска и съблюдаване на разстояние, можем да помогнем на околните си и медиците ", разяснява столичният кмет.

"Платените зони в София остават. Пролетта имаше скупчвания на коли и тази мярка не оказа помощ. Обмисляме и понижаване на работното време на градския превоз ", разкри Фандъкова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР