Европейските столици подклаждат напрежението с безпочвени страхове за руснаците, които

...
Европейските столици подклаждат напрежението с безпочвени страхове за руснаците, които
Коментари Харесай

Песков: Страховете за страшни руснаци, които никога няма да спрат, са неоснователни

" Европейските столици подклаждат напрежението с безпочвени страхове за руснаците, които сякаш в никакъв случай няма да спрат, и по този начин Западът се пробва да заблуди личното си население ". Това е декларирал представителят на съветския президент Дмитрий Песков в изявление, откъс от което е оповестен в Telegram, предава РИА Новости, представена от " Фокус ".

Така той е коментирал неотдавнашните изказвания на полския президент Анджей Дуда за готовността на Варшава да разположи на своя територия американски нуклеарни оръжия.

" Тези изказвания демонстрират една мисъл: европейските столици по всевъзможен метод нагнетяват напрежение, по всевъзможен метод предизвикват мисълта, пробват се да заблудят популацията си с тези страхове за страшни руснаци, които в никакъв случай няма да спрат и ще продължат напред - безусловно безпричинно ", е допълнил Песков.

" По този метод някой прикрива вътрешните си стопански проблеми, някой прикрива вътрешните си политически проблеми, някой се пробва да компенсира загубата на своя имидж, на своя рейтинг и така нататък Ние виждаме такава акция, тя се организира, за жалост ", е декларирал Песков.

" Засега малко хора са подготвени въпреки всичко да се вслушат в истината, да се опитат да я намерят някъде. Но да се надяваме, че броят на такива хора и политически сили ще пораства ", е показал в умозаключение представителят на Кремъл.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР