Благодаря им, че не се направиха, че ги интересува. Това

...
Благодаря им, че не се направиха, че ги интересува. Това
Коментари Харесай

Петков за отхвърлената декларация на ПП: Благодаря им

Благодаря им, че не се направиха, че ги интересува. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в bTV откакто депутатите без спор отхвърли декларацията им, която беше изискване за внасяне на държавно управление с втория мандат.

" Те просто през вчерашния ден ни споделиха: тези съществени цели, изобщо не желаеме да ги дискутираме ", разяснява Петков. Той съобщи, че по този начин няма по какъв начин да се извърши със наличие " Съединението прави силата ". " Това би трябвало да е мотото на 2023 година на здравите сили, на хората, които схващат какви са целите на България ", счита той.

Петков съобщи, че не го е гняв, че Българска социалистическа партия не са го подкрепили, тъй като това е действителността. " Българска социалистическа партия почитание към тях, тъй като те споделиха, че няма да ни поддържат, тъй като не са съгласни с политиките ни по войната в Украйна ", сподели Петков.  Той разяснява и тематиката с третия мандат.  " Нека забележим в този момент президентът на кого ще го даде. Ние сме подготвени с безусловно всеки да приказваме за политики ", добави съпредседателят на " Продължаваме промяната ". Той счита, че " Продължаваме промяната " са свършили основополагаща работа с декларацията си. 

Той разяснява и партията на Стефан Янев, като той обърна внимание, че когато го е уволнил като министър на защитата не е казвал, че войната в Украйна, е война. " Ние от диалог не бягаме. От това, което бягаме, е от подмолни сделки ", акцентира Кирил Петков. 

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " отговори и на въпрос какви са му връзките с президента, като разгласи, че е имал дълъг диалог при започване на годината и той е бил логичен.  " Кой по какъв начин те назовава, няма никакъв смисъл ", заключи Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР