“Благо ти дарявам, казваме ние всеки път, когато някой направи

...
“Благо ти дарявам, казваме ние всеки път, когато някой направи
Коментари Харесай

Твоите 10 причини да кажеш Благодаря

“Благо ти подарявам ” , споделяме ние всякога, когато някой направи нещо положително за нас. Така ние му връщаме стореното и умножаваме положителното единствено с една думичка “Благодаря! ”.

А случва ли ви се постоянно да желаете да дадете повече от “Благодаря ” поради жест, който в действителност ви е оказал помощ да се чувствате по-добре, икономисал ви е старания, въодушевил ви е? Е, тогава споделяме “Благодаря ” с кутия

Тя е жестът, който изпълва с апетитен смисъл нашето “благодаря ” и носи онази споделена наслада, която положителните каузи дават на душите ни. А ние май имам доста мотиви да споделяме “Мерси ” и с думи, и с бонбони, не мислите ли.

 iStock/Getty Images

Ето най-малко 10 аргументи да кажеш “благодаря ” с Merci:

1. Да благодариш на фризьора ти, че постоянно съумява да прочете мислите ти за това по какъв начин искаш да изглеждаш.

2. Да благодариш на общителните чиновници в зеленчуковия магазин, които ти резервираха телефона, пропуснат инцидентно в щайгата с краставици.

3. Да благодариш на съседите, които в никакъв случай не отхвърлят да наглеждат децата, тъй като закъсняваш след работа.

4 Да благодариш на лекарите, които са се погрижили за майка ти, тъй като няма думи, които да съберат цялата благодарност, която изпитваме към тях.

5. Да благодариш на сътрудниците си, които застанаха зад тила ти, когато се постановяваше да останеш вкъщи при болните си деца.

6. Да благодариш на притеклия се на помощ чужд, който смени гумата в дъжда.

7. Да благодариш на обичания си артист след следващото феноменално негово осъществяване в театъра.

8. Да благодариш на спешната група, че е оправила казуса с електрозахранването доста по-рано от обещания период.

 iStock/Getty Images

9. Да благодариш на сестра ти, че постоянно е до теб и те изслушва и за най-лудите, и за най-съкровените безредици.

10. И най-накрая -  да благодариш на себе си с най-голямата кутия бонбони Merci, че си подобен, какъвто си, че правиш най-хубавото на което си кадърен и намираш най-малко 10 аргументи да кажеш “Благодаря ” на познати и непознати хора.

И тъй като изненадата върви ръка за ръка с кутията бонбони, ето и няколко хрумвания по какъв начин да благодариш с Merci задочно:
Кутия идеално влиза в пощенска кутия Можеш да я изпратиш по пощата Можеш да я сложиш под чистачките на кола Можеш даже да И постоянно казвай за какво тъкмо го правиш, доста по-лично е.
Merci, че ни прочете до дъно:)

 Merci
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР