Благо подписа документите за развода, когато се върна от Сървайвър.

...
Благо подписа документите за развода, когато се върна от Сървайвър.
Коментари Харесай

Поли се похвали: Благо подписа документите за развода

" Благо подписа документите за развода, когато се върна от " Сървайвър ". Беше доста сюрпризиран от решението ми, мълчеше! " Това разкри брачната половинка на Благой Георгиев - Полина.

" Когато разбра, че желая бракоразвод, поговорихме, само че решението е взето. Вече съм го оповестила и съм си решила, че не може да сме дружно към този момент. Благо, несъмнено, беше извънредно сюрпризиран. Попита ме защоискам бракоразвод и други неща по тематиката, а аз му обясних. Накрая подписа съглашението за бракоразвод по взаимно единодушие и мълчеше от самото начало ", споделя пред " България Днес " Поли.

От думите на младата мацка излиза наяве, че с ексфутболиста не са мелили брашно, но изобщо.

" Не се разбирахме още отпреди да замине за " Сървайвър ", в никакъв случай не бяхме на едно мнение. Благо искаше едно, аз друго. Просто сме доста разнообразни и нещата не се получиха. Когато останах сама, към този момент ми стана ясно, че ще е по-добре да се разделим. Тогава си дадох ясна визия, че желая бракоразвод ", хвърля бомбата дамата на Джизъса. Преди да се разбере за развода, изглеждаше, че всичко сред известната двойка е цветя и рози, само че се оказа, че нещата не са тъкмо такива.

Откакто Благой Георгиев се върна от " Сървайвър ", който и завоюва, както  " България Днес "  писа, Поли няма визия къде живее и с кого е. Съпругата на Джизъса даже не го посрещна на летището след дългото му неявяване, само че това е по този начин, тъй като, както разкри преди дни Поли пред " България Днес ", във формата Благо не се е държал като женен мъж. Причината са искрите сред Джизъса и Татяна, която ексфутболистът пазеше и защитаваше непрекъснато в " Сървайвър ". Това може би е била черешката на тортата за краха на връзката на Поли и Благо.

" Не знам къде е Благо сега. Той няма личен апартамент в София, ще би трябвало да си купи или наеме някакво жилище, само че завоюва положителни пари от " Сървайвър ", тъй че няма да му е проблем ", споделя Поли.

Въпреки че горещата мацка и ексфутболистът са подписали съглашение за бракоразвод, делото ще влезе в съда по този начин или другояче. Това ще се случи идващия месец. Стана ясно също, че нито Поли, нито Благо ще имат някакви имуществени искания един към различен. 

" Не желая нищо от него, нито Благо желае нещо от мен. Само остана да мине разводът през съда, и нещата завършват дефинитивно ", приключва описа си Полина.

Нямам концепция къде живее сега

- Поли, за какво се разделихте с Благой Георгиев?

- Не се разбирахме!

- Не бяхте на една вълна ли?

- Много сме разнообразни, аз желая едно, той друго.

- Знаете ли къде е Благой сега? Къде живее?

- Нямам никаква визия къде е и с кого е.

- Как реагира на развода?

- Беше сюрпризиран и безмълвен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР