Бизнесменът Тони Иванов-Парфюма, издирван с Европейска заповед за арест и

...
Бизнесменът Тони Иванов-Парфюма, издирван с Европейска заповед за арест и
Коментари Харесай

Скандално! Софийски градски съд пусна от ареста Тони Парфюма заради „аневризма в мозъка“

Бизнесменът Тони Иванов-Парфюма, търсен с Европейска заповед за арест и хванат от спецполицаи в София преди два дни е пуснат тихомълком от ареста от състав на Софийски градски съд довечера против 10 000 лв. парична гаранция.

Основният претекст на съда за промяна на мярката на Парфюма била здравна експертиза, че Иванов страда от „ аневризма в мозъка “. Не е ясно по какъв начин с такава диагноза Парфюма е още жив, само че това очевидно не е обезпокоило правосъдния състав.

Той се търсеше с Европейска заповед за арест от няколко месеца. Стана прочут през март, когато някогашният основен прокурор Иван Гешев разгласи огромно следствие против проведена незаконна група, която включваше разстреляния в ЮАР Красимир Каменов-Къро и негови доближени. Тогава бяха оповестени и негови записи, направени от един от най-приближените му у нас. Тони Иванов обществено твърдеше, че не познава Къро и не е правил закононарушения, а прокуратурата и Министерство на вътрешните работи са му подхвърлили движимости в къщата.

Първо Тони Иванов бе арестуван поради владеене на опиати, само че беше освободен от съда и напусна страната. Заловиха го в Испания, само че съдът там го освободи. По-късно в населявана от него къща беше изработен обиск и проверяващите настояват, че са намерили описи с магистрати „ за отстрел “.

Не е ясно по кое време Тони Иванов се е прибрал в България, само че столични служители на реда са влезнали в следите му. Според формалното известие на Министерство на вътрешните работи, в което не се показват имената на Иванов, той се е укривал в региона на Бистришко шосе.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР