Бизнесменът Стефан Шарлопов е издъхнал от предозиране с виагра, при

...
Бизнесменът Стефан Шарлопов е издъхнал от предозиране с виагра, при
Коментари Харесай

Скандална версия: Шарлопов издъхнал след хапче виагра в обятията на млада любовница

Бизнесменът Стефан Шарлопов е умрял от предозиране с виагра, освен това в обятията на млада държанка.
Шокиращото разобличаване направи пред „ Уикенд” непосредствен до ВИП фамилията, осведомен с детайлите към кончината на един от най-успешните ни предприемачи. Оказа се, че мултимилионерът в действителност си е отишъл от високо кръвно, каквато информация изтече след гибелта му.
Медиите написаха, че в неделя, 4 февруари (ден преди да издъхне в съня си), Стефан самичък си измерил кръвното, което било 170 на 100, при което изпил нормалното хапче. Не потърсил доктор. Решил, че сънят ще го излекува. И не се е събудил.
„ Истината е малко по-различна. Шарлопов в действителност си отиде от високо кръвно, което обаче беше изострено от несъразмерна приложимост на виагра. В неделя предприемачът е бил при своята държанка – много млада, апропо – към 25-годишна. Очевидно за да се показа добре приел виагра повече от нужното. По-късно обаче му станало доста неприятно, тъй като не могъл самичък да позвъни за помощ. Това направила любовницата, която първо потърсила брачната половинка на Шарлопов - Бояна Кехайова”, изясни източникът ни.
Красивата пловдивчанка, майка на четири от петте деца на милионера, незабавно се задействала да реалокират брачна половинка й у дома, с цел да се спестят неуместните въпроси, в случай че обстановката излезе отвън надзор. Междувременно обаче мултимилионерът умрял.
„ Странно е решението на метресата да се обади на брачната половинка му, вместо на незабавна помощ. Вероятно двете се познават, другояче не мога да си го обясня”, разяснява осведоменият с драмата./bgdnes.bg
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР