Бизнесмен от Берковица, сближил се с Камелия в зората на

...
Бизнесмен от Берковица, сближил се с Камелия в зората на
Коментари Харесай

Бизнесмен от Монтанско се разорил, за да угажда на певицата Камелия

Бизнесмен от Берковица, сближил се с Камелия в зората на кариерата ѝ, се разорил, с цел да ѝ угажда, научи BulNews. Въпреки че историята се развива през 90-те, 57-годишният през днешния ден Петър Цветков-Перо пръснал над 100 000 марки, с цел да подкрепя финансово своята другарка, разкриват техни общи познати от прощъпалника на чалгата у нас.
Някогашният милионер във валута стигнал безусловно до просешка сопа в интервала на близкото си другарство с певицата. Преди да стане баровец, Перо си вади хляба като келнер в Ловния дом в Берковица. Веднага след рухването на Желязната завеса съумява да стигне през Чехия до Германия. И след няколко години се връща с дебели пачки в родния край. Завърта няколко бизнеса в Берковица, Монтана и района, като най-големи облаги му носи търговията с използвани коли.
По това време бъдещата звезда на попфолка се окичва с короната " Мис Монтана ". Освен това е и атракцията в програмата на най-големия локален ресторант. Перо я вижда в заведението и от първия път схваща, че това е " момичето на неговите фантазии ". Двамата го удрят на цялостен ваучър. Перо глези гласовитата русокоска от Чипровци с кулинарни пиршества, купува ѝ бижута и маркови тоалети и ѝ прави скъпи дарове...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР