Бизнесът, служителите, местните икономики и, разбира се, околната среда печелят

...
Коментари Харесай

Световен гигант в работните пространства разширява бизнеса си у нас


Бизнесът, чиновниците, локалните стопански системи и, несъмнено, околната среда печелят от хибридния модел, споделя Марк Диксън, световен изпълнителен шеф и създател на IWG
(снимка: IWG)

Водещ международен снабдител на благоприятни условия за работно пространство уголемява бизнеса си на българския пазар. IWG предлага хибридни работни пространства посредством марките Regus и Spaces, към този момент с нов сътрудник в Пловдив, оповестиха от компанията.

IWG си партнира с Георги Тотев, добре прочут вложител в областта на хотелиерството, за Kamenitza Park в Пловдив. В офис постройката с повърхност 500 м² са ситуирани питейни заведения, заведения за хранене, магазини и СПА център, което прави местоположението изключително атрактивно. Собствениците на парцели, вложителите и франчайзополучателите в този момент могат да работят с най-големия състезател на международния пазар за хибридни работни места.

Разширяването на IWG не се лимитира единствено до България. Приблизително 1000 нови местоположения по целия свят ще бъдат добавени към мрежата през идната година. С хибридния модел, предлагащ по-ниски разноски, фирмите имат финансовата еластичност да влагат в своите чиновници и в растежа на бизнеса, а не в постройките, в които работят, разясниха от IWG.

„ Повече от осем милиона души в 120 страни и разнообразни часови зони сега заемат хиляди хибридни работни пространства. Това е величествен брой, който непрестанно пораства. Бизнесът, чиновниците, локалните стопански системи и, несъмнено, околната среда печелят от възходящото въвеждане на хибридния модел ”, съобщи Марк Диксън, световен изпълнителен шеф и създател на IWG.

Повече от осем милиона души заемат хиляди хибридни работни пространства
(снимка: IWG)

Марк Диксън основава IWG преди 30 години с визия, която води до днешния световен триумф. Той дефинира като стар класическия работен модел от 9 до 5 с всекидневно пътешестване до работното място. Стратегически разположените работни пространства дават всички улеснения на хибридните чиновници, като частни офиси, зони за взаимна работа и зали за срещи.

Не единствено, че хибридната работа е извънредно известна измежду чиновниците, само че ограниченията за понижаване на разноските и желанието фирмите да бъдат по-устойчиви водят до повишаване на търсенето на сходни работни места – наклонност, която сега е във напредък и в България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР